Back to top

Áfonyalekvár sztéviával és nyírfacukorral 200g

Jelenlegi hely

3.00 € Áfa-val
Áfa mentes ár: 2.50 €
Modell
2063
Gyártó
Natur Products - Németh s.r.o.

Webáruházunkban hozzáadott cukormentes lekvárok széles választékával várjuk azon kedves vásárlóinkat, akik nem szeretnének lemondani a lekvárok és dzsemek fogyasztásáról, de kerülik a hozzáadott cukor bevitelét. Válogasson kínálatunkból a desszertekhez, pirítóshoz, palacsintákhoz tökéletes, hozzáadott cukormentes lekvárjaink közül. 

Természetesen előforduló cukrokat tartalmaznak a termékek!

Nyírfacukor, vagy másik nevén a xilit egy, a természetben is előforduló cukoralkohol, ami megtalálható a legtöbb növényi anyagban, így a zöldségekben és a gyümölcsökben is. Régen a nyírfacukrot magából a nyírfa édes rostjaiból állították elő, innen az elnevezés.

A sztévia egy dél-amerikai gyógynövény, mely természetéből eredendően édes. A növény kivonatait (port, szörpöt, tablettát) és a szárított tealeveleket a világ minden táján széles körben használják édesítésre (a tiszta kivonatok kb. 30-330-szor édesebbek a nádcukornál). Az ázsiai országokban a sztévia évtizedek óta elfogadott és ismert. Használják üdítőitalok, cukormentes rágógumik, joghurtok, savanyúságok, zöldségek, szárított tengeri gyümölcsök és sütemények édesítésére.

Számos édesítőszerrel szemben a 100%-os sztévia édesítőszerek előnye, hogy kalória-és szénhidrátmentes, nulla a glikémiás indexe és sütésnél-főzésnél 198 Celsius fokig megtartja az édes ízét. 

A termék jelenleg nem elérhető

Feliratkozhat a termék elérhetőségének követésére. Amennyiben már feliratkozott, azonnal értesítjük e-mailben, ha újra kapható a kiszemelt áru.