Back to top

Rólunk

Cégünk székhelye Ipolyszakálloson található az ország legtisztább vízű kis folyója - az Ipoly partján. 1997-ben került megalapításra a Natur Product-Németh s.r.o., mely kezdetben kizárólag mézzel foglalkozott. Fő profilunk a méz felvásárlása, töltése, csomagolása, feldolgozása és eladása hazai, illetve külföldi piacokon. Küldetésünknek tekintjük, hogy hozzájáruljunk az emberek egészéges táplálkozásához, melynek egyik fontos alappillére a mézfogyasztás. Eltökéltük, hogy minden általunk gyártott élelmiszerben lecsökkentjük a felhasznált kristálycukor mennyiségét a minimumra, melyet mézzel pótolunk, továbbá csak a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk fel a gyártás során. Így bővítettük a repetoárunkat mézborral, sült teákkal, lekvárokkal, csokoládékrémmel és szörpökkel, melyek természetesen egytől-egyig mézet tartalmaznak a diabetikus lekvárjainkon kívül. Kizárólag vákumos főzőüstökkel dolgozunk alacsony hőfokon, 50-55°-on, hogy megőrizzük a gyümölcsök és a méz jótékony hatását, minden értékes alkotóelemével együtt. Mára már több mint 1000 tonna mézet dolgozunk fel egy év alatt, de technikailag felkészültek vagyunk akár a 2000 tonna méz feldolgozására is évi szinten. Rengeteg féle mézzel dolgozunk állandóan, de mondhatjuk, hogy az akácméz és a vegyes virágméz alkotja a többséget a fenyőméz mellett.

Tekintettel a falu kedvező fekvésére, az idegenforgalomi és agroturisztikai lehetőségekkel is élünk, így megépítettük a Méhecske panziót a katolikus templom mellett, nem messze az Ipolytól. A 2, 4 és 6 ágyas szobák, a fedett wellness részlegben található medence, szauna, jacuzzi, a kinti teniszpálya, a fedett terasz, a bár, a horgásztó és a játszótér mind hozzájárulnak vendégeink kényelmes és gondtalan pihenéséhez. 

2015 év végén megalapítottuk a Szent Ambrus Idősek otthonát és napköziotthont a panziónk szomszédságában, mely tökéletes életteret biztosít minden lakójának egyágyas, TV-vel felszerelt és vezetéknélküli internetelérést biztosító szobával, nagy közösségi térrel, napi 5 személyre szabott étkezéssel, gazdag programokkal és változatos kirándulásokkal fürdőhelyekre, budapesti színházakba és egyházi rendezvényekre többek között. Állandó gondozói és egészségügyi nővér felügyelet alatt vannak bentlakóink. Napközinkben nap mint nap változatos programokat biztosítunk.

Cégünk jelenleg több mint 20 főállásban dolgozó alkalmazottat számlál, akiknek a többsége helyi, vagy környékbeli lakos. Nálunk mindennapos a jókedv és a családi légkör.